Plaça de La Palmera 9, Figueres, 17600 (+34) 972 67 54 32

Nova Cadieisa és una Agència de la Propietat Immobiliària ubicada a Figueres (Alt Empordà). Amb una trajectòria de 50 anys, tenim una llarga experiència en intermediació de compravenda o lloguer i en inversions i promocions immobiliàries.

El nostre equip, orientat a satisfer les necessitats dels nostres clients , està integrat per professionals amb un ampli coneixement en el món immobiliari i de la construcció; tant a nivell comercial com en assessorament tècnic.

També comptem amb un autèntic clúster d’empreses locals. D’aquesta forma no solament augmentem la eficiència, reduïm el transport, creem valor econòmic i contribuïm a afavorir la creació d’ocupació, sinó que també ens garantim la qualitat del treball, perquè són empreses que coneixen la comarca i es comprometen amb la seva gent.

La visió de NOVA CADIEISA es basa en contribuir al benestar de les persones,  desenvolupant solucions immobiliàries que siguin òptimes pels nostres clients. Com diu el refrany “cada casa és un món” i és per això que estem orientats al servei personalitzat en totes les etapes de la nostra relació amb els clients.

foto_texte_lateral_2

Si vol vendre o comprar propietats posis en contacte amb nosaltres