Plaça de La Palmera 9, Figueres, 17600 (+34) 972 67 54 32

Les necessitats canvien,

les llars també.


Residencial Erato és un concepte d’habitatge pensat per a persones o parelles, a partir de mitjana edat, que desitgin un espai que els faci la vida més fàcil.

Pràctics, cèntrics i amb acabats de qualitat els habitatges resulten ideals per gaudir d’un bon nivell de benestar, seguretat i independència.

Preu 145.000€

*Més impostos i despeses

atics-2

Apartaments de 52M2 + annex de 8M2 + terrassa de 12M2

Amb pàrquing opcional


Equipats per viure amb comoditat


Els habitatges de Residencial Erato estan equipats amb electrodomèstics de la marca Balay. Moderns, pràctics i de qualitat són ideals per complementar el seu benestar diari.  Facilitats des del primer dia perquè només s’hagi de preocupar de personalitzar el seu pis amb els petits detalls.

icon1
Forn
icon5
Nevera combi
icon2
Vitroceràmica
icon6
Rentadora
icon3
Campana
icon7
Assecadora
icon4
Rentaplats
icon8
Aire condicionat

Tot a prop, qualitat de vida


Figueres, capital de l’Alt Empordà, és una de les ciutats que ha viscut una transformació més espectacular en els darrers 10 anys, gràcies a la qual ha incorporat tots els serveis d’una gran ciutat i ha millorat substancialment la qualitat de vida dels seus habitants. 

Farmàcies, restaurants, botigues, teatres… tots els ingredients per a una vida plena. Residencial Erato es troba al cor de Figueres, a la plaça Triangular, a prop de la Rambla, del Teatre Jardí i el centre comercial. A prop de tots els serveis perquè en el seu dia a dia no trobi a faltar res.

clonica-bofill2

Una inversió, amb valor afegit


Els membres de la Comunitat de Propietaris i residents en els habitatges de Residencial Erato podran gaudir d’un seguit de serveis i avantatges exclusius de la Clínica Bofill Centre Mèdic Figueres ubicada al mateix edifici.

Facilitats

des del primer dia…


Serveis personalitzats opcionals a la seva disposició; té la possibilitat de concertar el servei de neteja i/o bugaderia de l’apartament.

Tots els habitatges disposen de la seva pròpia cuina, però pot concertar el servei de càtering. Posem a la seva disposició aquests 3 serveis. Informi-se’n sense cap compromís.

Eficiència energètica (kWh/m2 any i kgCO2/m2 any)

energia

serveis-2

Si vol vendre o comprar propietats posis en contacte amb nosaltres